Mange bruker stua som et sted å slappe av eller et sosialt samlingssted. Du velger selv hva du vil bruke stua til: hvile, lese, surfe på nettet, spise, ta en kopp kaffe eller snakke med andre. Stua er kun åpen for de som har erfaring med salg eller bytte av seksuelle tjenester. 

I stua er det gratis wifi, pc og printer, telefon, vaskemaskin og tørketrommel, tv, bøker du kan låne, gratis kaffe og te, og et kondomstativ fullt av kondomer og glid. Stua er også venterommet til de som skal til sykepleier/lege/sosialkonsulent. 

Når vi har kveldsåpent er stua bemannet og vi serverer gratis middag. En ettermiddag i uka pleier vi å ha bingo hvor man kan vinne ulike premier. I stua kommer du i kontakt med ansatte på Pro Sentret i uformelle omgivelser. Vi er her for deg hvis du trenger noen å snakke med eller trenger hjelp til noe. Alle som jobber på Pro Sentret har taushetsplikt. Hvis du ønsker det kan vi hjelpe deg med å kontakte andre hjelpetilbud, formidle kontakt med advokat eller helsepersonell og andre praktiske ting. Klikk her for å lese mer om hva sosialkonsulentene kan hjelpe deg med.

To ganger i året arrangerer vi en stor brukerfest (før sommeren og før jul). Da pynter vi opp og serverer ekstra god mat og drikke, har leker og dansegulv. Følg med på hjemmesiden eller sosiale medier for å få med deg hvilken dato det blir i år. Utenom festene har vi også ulike aktiviteter gjennom året. Det kan for eksempel være selvforsvarskurs, temakvelder, juleverksted, husmøte eller filmkvelder.